nexa_aboutus_1920x620_v1

Nexa Autocolor

Nexa Autocolor produkterne er det naturlige valg, når der skal vælges en leverandør af autolak til værksteder, der ønsker produkter og processer, der giver maksimal produktivitet og optimale resultater.

Nyskabende produkter, fremragende farvekvalitet og effektive reparations-processer

NEXA AUTOCOLOR

For at kunne tilbyde vores kunder, karrosseriværksteder og autolakerer, de mest effektive produkter og processer har vi valgt at forhandle Nexa Autocolor. Nexa Autocolor giver nemlig en konkurrencemæssig fordel ved at implementere avancerede reparationsløsninger, der hjælper værksteder med at øge deres effektivitet.

Nexa Autocolor produktporteføljen har en løsning til alle situationer - fra Aquabase® Plus til det omfattende udvalg af HS+ klarlakker og 2K® HS+ Direct Gloss.

Vælger I Nexa Autocolor får I:

  • Korrekt produkt og farve, første gang
  • Nyskabende løsninger, der er på forkant med den nyeste lakteknologi, som hjælp til reparationsprocesser
  • Træning i produkter og processer, for at sikre kvalitet og lakgaranti

I dag er Nexa Autocolor brancheførende, når det drejer sig om kvalitet og funktionelle arbejdsprocesser og der tages fuldt højde for de væsentlige aspekter, som vedrører jeres indtjeningsmuligheder – herunder hurtighed, dækning, teknologi og kvalitet.

Det er netop derfor vi har valgt Nexa Autocolor, så vi kan være med til at øge jeres indtjening, samt forbedre jeres forretningsmuligheder.

Vi tilbyder et omfattende produktsortiment indenfor Nexa Autocolor, hvor vores erfaring viser, at der på grund af den ensartede kvalitet skabes stor kundetillid.

Vil du dygtiggøre dig og dine medarbejdere i brugen af Nexa Autocolors produkter?

nexa autocolor citat

“Med Nexa Autocolor SL Primer opnår vi hurtigere reparationstider og en høj kundetilfredshed.”

Lars Buje Jacobsen

Afdelingsleder - Pierre Holstebro

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonen

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, kan vi hjælpe dig.

Alle hverdage

07:00-15:30

SPS logo

SPS hovednummer

jette-harding

Jette Harding

Warehouse Manager

christina-t-andersen

Christina T. Andersen

Sales/customer support

erik-petersen

Erik Petersen