Nexa Autocolor

Nyskabende produkter, fremragende farvekvalitet og effektive reparationsprocesser

For at kunne tilbyde vores kunder, karrosseriværksteder og autolakerer, de mest effektive produkter og processer har vi valgt at forhandle Nexa Autocolor. Nexa Autocolor giver nemlig en konkurrencemæssig fordel ved at implementere avancerede reparationsløsninger, der hjælper værksteder med at øge deres effektivitet.

Nexa Autocolor produktporteføljen har en løsning til alle situationer - fra Aquabase® Plus til det omfattende udvalg af HS+ klarlakker og 2K® HS+ Direct Gloss.

Vælger I Nexa Autocolor får I:

  • Korrekt produkt og farve, første gang
  • Nyskabende løsninger, der er på forkant med den nyeste lakteknologi, som hjælp til reparationsprocesser
  • Træning i produkter og processer, for at sikre kvalitet og lakgaranti
Nexa Autocolor
Nexa Autocolor

Produkter der skaber kundetillid

I dag er Nexa Autocolor brancheførende, når det drejer sig om kvalitet og funktionelle arbejdsprocesser og der tages fuldt højde for de væsentlige aspekter, som vedrører jeres indtjeningsmuligheder – herunder hurtighed, dækning, teknologi og kvalitet.

Det er netop derfor vi har valgt Nexa Autocolor, så vi kan være med til at øge jeres indtjening, samt forbedre jeres forretningsmuligheder.

Vi tilbyder et omfattende produktsortiment indenfor Nexa Autocolor, hvor vores erfaring viser, at der på grund af den ensartede kvalitet skabes stor kundetillid.