PPG_049

PPG Industries

Som verdens førende leverandør af autolakker er PPG® Industries én af de kun fem virksomheder, der kan levere alle typer lak til biler

Global leverandør af OEM lakker og refinish lakker

PPG INDUSTRIES

Vores store udvalg omfatter både produkter til OEM-producenter og autoreparationsmarkedet. PPG brandet er faktisk den eneste leverandør af coatings, der er til stede hos alle bilproducenter, og PPG produkterne bruges i hele bilernes levetid - fra ny bil til reparation.

I dag bruges PPG's teknologi og ekspertise på to ud af tre biler, der fremstilles i Europa og Nordamerika. Det gør, at mange OEM-producenter og værksteder vælger PPG Refinish brandet som leverandør.

Vores tætte samarbejde med disse producenter giver os et enestående indblik i nye OEM-teknologier, kommende farvetrends og nye farvevarianter.

Ved at benytte vores OEM-ekspertise inden for fremstilling af billak holder vi os et skridt foran markedet, så vores kunder kan opnå høj kvalitet og effektive reparationer på linje med OEM-standarden.

Den bedste behandlingskvalitet

Vores teknikere og supportmedarbejdere er med deres erfaring og ekspertise gearet til at guide og vejlede i PPG-produkterne. Vi skræddersyer en kombination af applikationerne til netop jeres behov, for derved at sikre den højst mulige behandlingskvalitet.

Vil du dygtiggøre dig og dine medarbejdere i brugen af PPG Industries produkter?

lka-farve

“PPG Refinish produkter er super anvendelige, og giver perfekt slutresultat. Det øger vores fortjeneste.”

Leon Kold Andersen

LKA Farve & Lak Hjørring

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonen

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, kan vi hjælpe dig.

Alle hverdage

07:00-15:30

SPS logo

SPS hovednummer

jette-harding

Jette Harding

Warehouse Manager

christina-t-andersen

Christina T. Andersen

Sales/customer support

erik-petersen

Erik Petersen