Painter spraying red base.

Specialist og leverandør inden for auto- og lastbillakering

Vi er mere end blot en lakleverandør. Vi er jeres samarbejdspartner, som leverer totalløsninger og sikrer optimale resultater.

Vi er meget mere end en lakleverandør, vi er nemlig totalleverandør

AUTO & LASTBIL

Scandinavia Paint Solution hjælper med hele processen og vi er helt fremme med rådgivning om autolakering. Det betyder at vi kan tilbyde innovative produkter og effektive processer, der sikrer optimale resultater og rentabilitet, samt hjælp og undervisning fra vores erfarne teknikker.

Vi forhandler autolak fra PPG Industries, som indbefatter lakserien Nexa Autocolor. Det er os, der er forhandler af dette mærke i Danmark.

Langvarige samarbejdsaftaler og den konstante fokus på værksteders daglige aktiviteter har medført, at Nexa Autocolor altid er på forkant og derfor kan levere resultater i topkvalitet med kontinuerlige procesforbedringer og enestående farver. Nexa Autocolor er det naturlige valg, når det gælder levering af avancerede og brugervenlige lakløsninger, der optimerer kvaliteten og farven på store overfalder i form af person- og lastbiler.

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonen

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, kan vi hjælpe dig.

Mandag - Torsdag

07:00-15:30

Fredag

07:00-13:45

jette-harding

Jette Harding

Lagerchef

christina-t-andersen

Christina Toft

Intern salg

SPS logo

SPS hovednummer