3M brand

3M

Refleksmateriale og højteknologiske slibemineraler, beskyttelses- og sikkerhedsudstyr, rengøringsprodukter til professionel brug og meget mere

Refleksmateriale og højteknologiske slibeprodukter

3M

Vi har valgt at forhandle 3M på grund af deres bredde og innovative produktsortiment. Deres produktudbud består af alt fra refleksmateriale og højteknologiske slibemineraler, beskyttelses- og sikkerhedsudstyr, rengøringsprodukter til professionel brug til tandfyldningsmateriale og kirurgisk udstyr.

3M præsenterer stadig nye innovative produkter hvert år. Et af de seneste eksempler er lanceringer af nye slibeprodukter med Cubitron II™, 3M’s revolutionerende teknologi med præcisionsformede slibemineraler.

Har I brug for refleksmaterialer eller slibeprodukter, så kontakt os gerne og hør mere.

Få et samlet overblik over 3M produktsortimentet

3m-brand6

"Med næsten 100 års erfaring inden for bilindustrien, kender vi alt til bildesign, -produktion og -reparation – lige fra at hjælpe OEM-producenter med at forbedre brændstoføkonomien med letvægtsløsninger til at hjælpe karrosserispecialister med at revolutionere lakeringsprocessen."

3M Auto

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonen

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, kan vi hjælpe dig.

Alle hverdage

07:00-15:30

SPS logo

SPS hovednummer

jette-harding

Jette Harding

Warehouse Manager

christina-t-andersen

Christina T. Andersen

Sales/customer support

erik-petersen

Erik Petersen