boardsWaterborne1 kopier

Sherwin-Williams

Vores innovative løsninger er mere end blot overfladebehandlingsprodukter: Vi bidrager med viden og brancheførende support

En overfladebehandlings-leverandør, som leverer komplette løsninger

SHERWIN-WILLIAMS

Sherwin-Williams har eksisteret siden 1866 og er på verdensplan markedsledende inden for fremstilling, udvikling, distribution og salg af overfladesystemer til professionelle, industrielle, kommercielle og detailkunder. Med mere end 61.000 medarbejdere fordelt på 6 kontinenter er Sherwin-Williams dedikeret til at yde hurtig, fleksibel support og give den personlige, professionelle rådgivning, som kunder behøver.

Sherwin-Williams leverer komplette løsninger. De har ressourcerne og den tekniske viden til at udvikle innovative overfladesystemer, som er designet til at dække kunders behov. De ved, at en exceptionel finish begynder med en god coating, og bruger deres omfattende distributørnetværk sammen med deres lokale Sherwin-Williams infrastruktur til at sikre, at deres produkter såvel som deres ekspertise er tilgængelige, hvor og når du som kunde skal bruge det.

Deres innovative løsninger er mere end blot overfladebehandlingsprodukter: de bidrager med viden og brancheførende support.

Vil du se Sherwin-Williams produkterne?

Få et samlet overblik

shutterstock_2573444 kopier

“Med Sherwin-Williams....”

XXXX

Afdelingsleder

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonen

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, kan vi hjælpe dig.

Mandag - Torsdag

07:00-15:30

Fredag

07:00-13:45

jette-harding

Jette Harding

Lagerchef

christina-t-andersen

Christina T. Andersen

Intern salg

SPS logo

SPS hovednummer