Selemix

Selemix

Selemix er et multi-mixsystem af høj kvalitet, der egner sig til alle former for lakering eller overfladebeskyttelse inden for stålindustrien.

Perfekt lakering til industrielle aktiviteter

SELEMIX

Fra store broer til cykler, beslag, garageporte til landbrugsmaskiner kan vi levere lakprodukter, der dækker dine behov. Selemix er den ideelle løsning til opnåelsen af en perfekt finish.

Selemix er et multi-mixsystem af høj kvalitet, der egner sig til alle former for lakering eller overfladebeskyttelse inden for stålindustrien.

Selemix-systemet er et opløsningsmiddelbaseret kvalitetssystem, der omfatter både 1K og 2K teknologier og egner sig til ethvert lakerings- eller overfladebeskyttelsesbehov på markedet for industriprodukter.

Kombineres de 17 koncentrerede tonefarver med et bredt udvalg af bindemidler, opnås pålidelige lakprodukter af høj kvalitet. Toplakker og primere i glans, matte, struktur og penselbare varianter – alt er muligt med Selemix.

Vi tilbyder Selemix til konventionel, HVLP-, airmix-, airless- og elektrostatisk sprøjtepåføring.

Vil du se Selemix produkterne?

Få et samlet overblik

give-steel

“Selemix er meget brugervenligt og du kan påføre en høj lagtykkelse uden at det løber. Gode og pålidelige korrosionsklasser.”

Christian Nygaard

Surface Treatment Manager - Give Steel

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonen

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, kan vi hjælpe dig.

Alle hverdage

07:00-15:30

SPS logo

SPS hovednummer

jette-harding

Jette Harding

Warehouse Manager

christina-t-andersen

Christina T. Andersen

Sales/customer support

erik-petersen

Erik Petersen