Norton brand

Norton

Førende inden for slibeprodukter og brugervenlige løsninger til formning og overfladebehandling af alle typer materialer

Revolutionerende udvalg af skære- og slibeprodukter til karrosseri- og lakværksteder

NORTON

Norton er med sin avancerede teknologi førende i branchen og leverer slibeprodukter med en høj forarbejdningsgrad og høj ydeevne. Scandinavia Paint Solution har valgt af forhandle Norton, da de revolutionerer udvalget af slibeløsninger på markedet med et komplet sortiment af slibeprodukter, som tilfører værdi og effektivitet.

I kataloget nedenfor ses Nortons komplette sortiment af slibeprodukter og tilbehør til billakeringsmarkedet. Nortons kernesortiment, Norton Pro og Multi- Air® Proces® er typiske eksempler på Norton højteknologiske produktionsteknologi og innovativ tilgang til slibeprocesser.

Se det fulde Norton produktsortiment

norton-udtalelse

“Om det er til fabrikation, vedligehold og/eller efterbehandling af den samlede transportsektor, storvogne, biler, tog, skib og/eller fly, tilbyder NORTON med Farécla en samlet løsning af innovative produkter udviklet igennem en lang årrække”

NORTON

Saint-Gobain Abrasives A/S

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonen

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, kan vi hjælpe dig.

Alle hverdage

07:00-15:30

SPS logo

SPS hovednummer

jette-harding

Jette Harding

Warehouse Manager

christina-t-andersen

Christina T. Andersen

Sales/customer support

erik-petersen

Erik Petersen