Industrilakering // Træ

Innovative løsninger til træindustrien

Vi kan tilbyde meget mere end bare at være jeres lakleverandør. Vi vil være jeres samarbejdspartner, der bidrager til at jeres virksomhed bliver mere effektiv.

Som totalleverandør til industrilakereirer har vi har løsningerne til jer, og vi har gjort meget ud af, at kunne tilbyde det bedste lak, samt tilbehør til industrilakering af træ. I samarbejde med jer, sørger vi for at sammensætte et skræddersyet produktsortiment, som passer til netop jeres virksomhed.

industrilakering træ

Vi tilbyder ICA Coatings og Teknos Feyco Treffert til træindustrien. Disse produkter kan anvendes til inventar, såsom køkkener, møbler, fittings, gulve, døre, vinduer, samt udvendige døre, vinduer og facader.

Meget mere end trælakering

Udover vores produkter og service indgår der i samarbejdet med Scandinavia Paint Solution langt mere end det at levere lak og non-paint produkter. Det skal være trygt at være kunde hos os og derfor vil I som kunde hos os modtage langt mere.

Som jeres samarbejdspartner tilbyder vi Virksomhedsoptimering, hvor vi hjælper med at optimere jeres processer. Dette gør vi via professionel rådgivning samt vores kundearrangementer og -træning, da vi mener, at træning og uddannelse gør en reel forskel for jeres forretning. Derudover vil vi naturligvis løbende opdatere jer med det sidste nye inden for miljø, lovgivning osv.

Som ledende lakleverandør til det danske marked inden for træindustrien, er vores fokus altid rettet imod procesinnovation og forbedring af servicen.