Pistoler & Reservedele & Tilbehør

Graco Vendedyse RAC 408

Ikke på lager

Enhed:

STK.

Produktbeskrivelse

Ved alt lige fra fin finish til anvendelser med høj produktion bør du overveje at bruge Gracos luftfri sprøjtedyser med lavt tryk – mærket med LP – da de hjælper med at øge finishkvaliteten og reducere omkostningerne ved professionelle sprøjteopgaver. Se nogle af deres spændende fordele.
Gracos sprøjtedyser med lavt tryk er de mest alsidige luftfri sprøjtedyser, som Graco tilbyder, da de er perfekte både til opgaver, der kræver en fin finish, og anvendelser med høj produktion. Generelt kan de bruges med op til 50 % mindre tryk sammenlignet med andre dyser, og det giver ekstra fordele:
  • Op til 50 % mindre oversprøjtning Når der arbejdes ved lavere tryk, opnås der den perfekte luftfri finish med mindre oversprøjtning, hvilket giver dig bedre kontrol, samtidig med at du bruger mindre materiale.
  • Op til dobbelt så lang levetid Da arbejde ved lavere tryk også belaster sprøjten betydeligt mindre, får du op til dobbelt så lang levetid for både pumpen og sprøjtedysen.
  • Perfekt luftfri finish Du kan opnå en fremragende malingsforstøvning ved et lavere tryk, får bedre kontrol over tykkelsen af laget og oplever færre helligdage, streger og løbende maling.
  • Nemmeste mønsteroverlapning Det forbedrede bløde sprøjtemønster gør det let at påføre ethvert materiale på enhver overflade og giver en ensartet, jævn finishkvalitet.
  • Mindre forberedelse og rengøring. Den reducerede oversprøjtning og bedre sprøjtestyring forenkler klargøringen, så du ikke behøver at dække så mange områder af, som du ellers ville være nødt til. Efter arbejdet er udført, er der færre pletter og rester, der skal fjernes.

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar ved telefonen

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, kan vi hjælpe dig.

Mandag - Torsdag

07:00-15:30

Fredag

07:00-13:45

jette-harding

Jette Harding

Lagerchef

christina-t-andersen

Christina Toft

Intern salg

SPS logo

SPS hovednummer