4. februar 2021

NEXA AUTOCOLOR lancerer ny ProduktApp

PPG app product

Online adgang til tekniske data

NEXA AUTOCOLOR® har lanceret en ny mobilapp til sin voksende portefølje af produkter. Den flersprogede app, som er gratis, giver brugere hurtig og nem online-adgang til oplysninger om produkter og brugen af dem sammen med forenklede tekniske datablade (TDS) med de vigtigste detaljer og råd.

Den nye produktapps brugervenlige design giver kunder mulighed for at udforske de produkter, der er tilgængelige i deres region, og søge efter et produkt efter kategori, produktnavn, produktkode eller ved at scanne stregkoden på emballagen ved hjælp af kameraet på deres smartphone eller mobilenhed.

Download appen gratis i Apple Store eller Google Play

NEXA’s nye produktapp er gratis og klar til download. Gå til Apple Store eller Google Play og søg på: ”PPG product app”, eller download appen via følgende links.

God fornøjelse.