12. januar 2020

Bliv klædt på til fremtiden – Nyt Nexa Kursuskatalog 2020

kursuskatalog-nexa-autocolor

At lakere biler i dag handler om meget mere end at kunne levere en flot lakering. Som autolakerer blive dine kunder stadig større, og de stiller i dag højere krav til leveringssikkerhed, korte leveringstider og lave priser. Dermed er det ikke nok kun at have fokus på det håndværksmæssige i din virksomhed. Hvis du vil kunne imødekomme kundernes krav, skal du foruden en høj kvalitet også være sikker på, at dit værksted drives på den mest effektive måde med høj produktivitet og lave omkostninger.

Hos Nexa Autocolor står vi klar til at ruste dig til denne virkelighed. Som partner hos os får du adgang til vores MVP koncept, som giver dig de nødvendige redskaber til at sikre, at dit værksted står rustet til den nye virkelighed. På de følgende sider finder du en komplet oversigt over alle de specialiserede tekniske kurser, som Nexa tilbyder.

Ønsker du et specifikt kursus, og er I over 5 deltagere, er der også mulighed for at tilbyde skræddersyede kurser til netop dit værksted.

Ingen overraskelser

Tankegangen bag Nexa Autocolor’s MVP koncept tager udgangspunkt i LEAN principper og kombineres med vores markedsledende IT-systemer til procesoptimering, så du altid har de nøgletal, du skal bruge for sammen med os at kunne optimere dit værksted. Samtidig er der hos Nexa Autocolor ingen overraskelser: MVP konceptet er en integreret del af vores måde at arbejde på, som ikke koster ekstra. For vi er nemlig først tilfredse, når vi gennem et tæt partnerskab med dig har sikret, at din virksomhed er klar til at være blandt fremtidens vindere.

Vi glæder os til at klæde dit værksted på til fremtiden.

Se kataloget