PPG Industries

Som verdens førende leverandør af autolakker er PPG® Industries én af de kun fem virksomheder, der kan levere alle typer lak til biler

Vores store udvalg omfatter både produkter til OEM-producenter og autoreparationsmarkedet. PPG brandet er faktisk den eneste leverandør af coatings, der er til stede hos alle bilproducenter, og PPG produkterne bruges i hele bilernes levetid - fra ny bil til reparation.

I dag bruges PPG's teknologi og ekspertise på to ud af tre biler, der fremstilles i Europa og Nordamerika. Det gør, at mange OEM-producenter og værksteder vælger PPG Refinish brandet som leverandør.

Vores tætte samarbejde med disse producenter giver os et enestående indblik i nye OEM-teknologier, kommende farvetrends og nye farvevarianter.

Ved at benytte vores OEM-ekspertise inden for fremstilling af billak holder vi os et skridt foran markedet, så vores kunder kan opnå høj kvalitet og effektive reparationer på linje med OEM-standarden.

PPG
PPG

Den bedste behandlingskvalitet

Vores teknikere og supportmedarbejdere er med deres erfaring og ekspertise gearet til at guide og vejlede i PPG-produkterne. Vi skræddersyer en kombination af applikationerne til netop jeres behov, for derved at sikre den højst mulige behandlingskvalitet.