24. Mar 2019

WHEEL & TRIM fan deck til AQUABASE ® Plus Waterborne Basecoat 9975-3500

Hvad er det, vi lancerer?

Et nyt WHEEL & TRIM fan deck til brug sammen med Aquabase Plus Waterborne Basecoat.

Efter direkte kundetilbagemeldinger er det aktuelle Accessories fan deck blevet nydesignet for bedre at afspejle kundernes behov. Det innovative nye WHEEL & TRIM fan deck-design omfatter fælgfarver for alle de vigtigste bilproducenter.

Farvekort i fuld størrelse er for første gang blevet sprøjtet på elastisk syntetisk papir, der er ideelt til sammenligning af fælge i alle former. Trim-farver, der dækker hele farveudvalget, er vist i to separate vifter. Både Wheel- og Trim-sektionen er ordnet kromatisk, hvilket gør det nemt at identificere farverne. Alle kort er en næsten 100 % nøjagtig gengivelse af Aquabase Plus-matchningen.

Formlerne kan tilgås via PAINTMANAGER ®/ PAINTMANAGER ® XI via det kromatiske kortnummer, der findes på bagsiden af fælgkortene og over/under hvert Trim-kort. Du skal blot angive det kromatiske kortnummer i OE-kodefeltet for at finde formlen.

NEXA AUTOCOLOR ® Wheel & Trim fan deck kan i øjeblikket anvendes sammen med Aquabase Plus. En opfølgning på lanceringen af 2K®-lakserierne vil blive bekræftet separat på et senere tidspunkt. Fortsæt med at bruge Accessories fan deck'et (9975-3000) for at understøtte 2K.