Virksomhedsoptimering

ProcessManager er et IT-system med
kontante fordele, som styrker jeres bundlinje

Lakering af biler er i dag meget mere end godt håndværk. Bilfabrikanternes lak-opbygninger bliver stadig mere avanceret, og bilerne lakeres i et utal af nuancer krydret med spændende effekter, som forskellige metallic eller perlemorspigmenter.

Det betyder, at det gode håndværk skal kombineres med de seneste it-redskaber, løbende efteruddannelse og teknisk rådgivning fra leverandøren af lakken.

ProcessManager optimerer din virksomheds ressourcer og øger derved jeres indtjening.

Process manager
Process manager

Få et bedre overblik

ProcessManager er en enkel og effektiv måde at få styr på alle de daglige
administrationsopgaver.

Det brugervenlige menusystem giver et hurtigt overblik over:

•    Den daglige ordremængde
•    Indgåede aftaler
•    Online-bestillinger
•    Databaser
•    Og meget mere

Alle funktionerne kan tilpasses præcis efter jeres behov – og systemet integreres naturligvis
direkte til jeres andre it-systemer.

Tidsbesparelse

ProcessManager er lig med kortere reparationstider. Det er ikke bare en fordel for jeres kunder, der får deres bil hurtigere end ellers. Det betyder også, at hele flowet i jeres forretning bliver mere effektivt og strømlinet.

Indtjening

Hver dag bruges alt for mange ressourcer på unødvendige arbejdsgange. Med ProcessManager skruer I op for effektiviteten og ned for det daglige tidsspilde. Systemet erstatter tidligere manuelt udførte opgaver med automatisk styring. Det er en investering, der betaler sig.

Kundeservice

Dét at systemet er 100% internetbaseret kommer også jeres kunder til gode. De kan let og hurtigt oprette sig som bruger i jeres system og booke en tid online. Herefter kan de følge reparationen løbende og se, hvornår bilen er klar til afhentning.

Præcision

ProcessManager er den enkle måde at sikre nøjagtighed i jeres virksomhed. Systemet giver nemlig adgang til et præcist og detaljeret billede af jeres lagerbeholdning samt lagerstatus. Så er I altid et skridt foran i jeres planlægning.