15. Mar 2018

Selemix lancerer nu et nyt app-baseret minispektrometer

Den nye Selemix Colour Picker, der fås til en overkommelig pris, er en app-baseret spektrometerløsning til identifikation af RAL-, NCS- og TICS-farver.

Den nye Colour Picker, der kun vejer 29 g, er et lille, mobilt og app-baseret spektrometer til brug sammen med din Apple iOS- og Android-telefon. Med Colour Picker får Selemix' kunder et brugervenligt spektrometer uden alle de komplekse tekniske løsninger, som industrilakerere og producenter ikke har brug for. Colour Picker er derfor både meget mindre og meget billigere end andre spektrometre på markedet.  Instrumentet giver 99 % matchning af NCS-, RAL- og Selemix TICS- farver og kan også anvendes til møbler, vægge, gulve osv. Spektrometret er nemt at oplade via USB.

Med et simpelt værktøj kan du nu scanne farver, finde produkter der passer til hinanden, sammenligne farver og oprette dine egne paletter for at dele via e-mail eller sociale medier. Det super slanke værktøj passer i lommen, så du nemt kan samle og identificere farver på farten. Det giver en enkel, brugervenlig, men innovativ digital løsning til at vælge farver, der supplerer Selemix Tics farveboksen og Color Accurate formuleringsspektro.

selemix app

» Download til Iphone her

» Download til Android her

Selemix Colour Picker App:

  • Appen kan downloades fra App Store og Google Play.
  • IOS-appen er kompatibel med iPhone 5 og nyere samt med iPad 3. generation eller nyere (ikke kompatibel med bærbare computere).
  • Android-appen − version 5.0 eller nyere − er kompatibel med Samsung Galaxy S4 og nyere, Nexus 5 og nyere og OnePlus.
  • Appen kan også være kompatibel med andre enheder. Kræver Bluetooth 4.1
  • Standardsprog: Engelsk
  • Fra 1. juli kan du bruge appen ved hjælp af en kode, der giver dig fuld adgang til NCS, RAL og Selemix TICS farveudvalget.