24. Sep 2018

BESAT - Er du vores nye Key Account Manager?

Har du mod på nye udfordringer i en branche fyldt med forandringer? Har du lyst til at pleje dit salgs- og kundeplejegen med målrettet/opsøgende salg?

Hos SPS forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte potentielle lakkunder i Danmark.

Med reference til salgsdirektøren planlægger du salgsstrategier og kundebesøg inden for maling og lakker til stål- og træindustrien, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder.

Din hverdag som Key Account Manager indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag vil hovedsageligt komme til at foregå ude ved kunderne. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er således med til at afgøre din succes.

Du er kundernes samarbejdspartner, hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på at tilføre merværdi til kundernes forretning.

Du indgår som en del af en vores salgsorganisation, hvilket betyder, at du vil få rig mulighed for sparring og eksperthjælp i det daglige arbejde. Oplysninger om dine salgsresultater opdateres jævnligt, så du hele tiden har mulighed for at følge udviklingen i dit salg.

Hvem er du?

Du er klar til en sælgerkarriere hos os, hvis du:

  • er energisk, struktureret og vedholdende
  • besidder en god portion købmandskab
  • er tillidsvækkende, hvilket gør dig i stand til at udvikle varige kunderelationer
  • har salgserfaring (også fra andre brancher) Frem for alt skal du have lyst til at gennemføre opsøgende salg med mange daglige kundebesøg
  • har bopæl i Jylland (fortrækkes)

Hvad tilbyder vi dig

Vi tilbyder en afvekslende og selvstændig hverdag i en professionel og vækstorienteret virksomhed, samt et udfordrende job, hvor din egen indsats vil være afgørende for din succes.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

  • en grundig introduktion og oplæring i vores produktsortiment
  • et godt bagland og et engageret team, som du dagligt kan sparre med
  • fast løn med provisionsordning og pension
  • firmabil, laptop og mobiltelefon

Ansøgning og CV, bedes sendes vores Salgsdirektør

Henrik Bang
hb@sps-dk.com
+45 40 35 38 74

 

Vi ser frem til at høre fra dig!