04. May 2020

Information om COVID-19

Under den usikkerhed, der er forårsaget af coronavirus (COVID-19), vil vi gerne opdatere alle, der er forbundet til Scandinavia Paint Solution, på nogle af vores initiativer for at holde vores firma og de samfund, vi er del af, så sikre som muligt.

Vores produktion og levering er forretning som sædvanlig, og vi har taget adskillige initiativer for at forblive på det aktuelle driftsniveau under coronavirussituationen, mens vi tager de nødvendige forholdsregler for at undgå et udbrud i vores faciliteter.

Derudover er vores kundeservice, rådgivning og salgssupport på samme høje niveau som sædvanligt. Følgende er de tiltag, vi har gjort for at sikre og forhindre COVID-19 i at sprede sig:

  • Vi tilbyder virtuelle møder/telefonmøder, hvis man ønsker at undgå fysisk interaktion.
  • Medarbejdere, der viser tegn på feber eller har familiemedlemmer, der gør det, skal underrette deres nærmeste leder og blive hjemme.
  • Alle rejser relateret til arbejde er blevet udsat.
  • Vi er fokuseret på at opretholde høje niveauer af hygiejne på vores kontorer og lagerfaciliteter.
  • Vi følger Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og myndighedernes regler og forskrifter, for at sikre, at de handlinger, vi udfører, er omfattende og hensigtsmæssige.

Hvis du har spørgsmål angående vores produkter eller levering kan du kontakte os på +45 69 89 81 00 eller skriv til sps@sps-dk.com.

Fra alle i SPS håber vi, at du forbliver sund.