Industrilakering // Stål

Har I brug for en kompetent samarbejdspartner til at rådgive og levere industrilakering til stål?

Så er Scandinavia Paint Solution løsningen. Er I i tvivl om, hvilken slags maling der vil være bedst i jeres situation, tilbyder vi professionel rådgivning. Vores teknikere er specialiseret i, at rådgive ud fra jeres ønsker og behov, således at I er sikker på, at få en lakløsning, som er tilpasset jeres behov.

Vi tilbyder de brancheførende produkter fra Selemix til stålindustrien, hvilket gør, at vi kan levere produkter til stål inden for mange forskellige brancher og til mange forskellige formål, b.la. landbrug, maritim, byggeri, entreprenør, jernbane, stål- og aluminiumskonstruktioner, kraner, vindmøller etc.

industrilakering stål

Vi ved, at der er stort behov for effektiv beskyttelse mod korrosion og falmende farver, hvorfor vi tilbyder produkter med både holdbarhed og visuel effekt til alle anvendelsesområder. Sammen med vores tekniske rådgivning og de brancheførende produkter sikrer vi, at der findes en ideel løsning.

Mere end bare lak og produkter

Udover vores produkter og service indgår der i samarbejdet med Scandinavia Paint Solution langt mere end det at levere lak og non-paint produkter. Det skal være trygt at være kunde hos os og derfor vil I som kunde hos os modtage langt mere.

Vi tilbyder professionel rådgivning af kundens medarbejdere via regelmæssig besøg og træning. Vi vil løbende opdatere jer med det sidste nye inden for miljø, lovgivning osv.

Som ledende lakleverandør til det danske marked inden for stålindustrien, er vores fokus altid rettet imod procesinnovation og forbedring af servicen.

Sec level