ICA Coatings

Prisvindende, revolutionerende og innovative produkter

ICA Groups er skaberne bag en lang række innovative laklinjer, der muliggør enhver form for overflade med en utrolig høj ydeevne. ICA-produkterne er kendt for deres kemisk-fysiske struktur og deres selvhelende egenskaber, samtidig med at de opretholder et lavere VOC-indhold sammenlignet med UV-konventionelle overfladelakeringer.

 

 

 

ICA Group
ICA Testlabororie

Eget selvstændigt testlaboratorie

Hvert år forsker ICA i over 3.000 modtagne prøver, samtidig med at de udfører 5.000 forsøg. Derudover er der blevet foretaget mere end 200 tests inden for overfladebehandling af møbler, vinduer og døre, gulve og glas.

ICA kemisk-fysiske testlaboratorium er autoriseret i henhold til UNI CEI EN ISO / IEC 17025: 2005 international standard og tilbyder en yderst kvalificeret service til kunder og til dem, der ønsker at certificere ydeevnen på en belagt overflade.

Miljøbevidste og miljøvenlige produkter

ICA har udviklet oliefrie vandbaserede lakker til træ, der respekterer planeten og tager et socialt ansvar for produktionscyklussen, som er en markant og karakteristisk faktor i den kemiske industri, hvor oliederivater er dominerende.

ICA Bio
BIO ICA Coatings

Kombinationen af innovation, høj kvalitet og lav miljøpåvirkning 

Ud over at ICA produkterne er bæredygtige sætter disse vandbaserede lakker nye standarder med hensyn til ydeevne og kvalitet for den kemiske industri.

Vælger du ICA er du sikker på, at du får:

  • Højeste kvalitet
  • Kemisk resistens og lysbestandighed
  • Hurtigere tørretider
  • Ikke-gulfarvende resultater
  • Ekstraordinær holdbar
  • Vedligeholdelsesfrit resultat og lang levetid

 

ICA produktsortiment

Vandbaseret lak til interiør: Takket være den innovative forskning, der udføres af ICA Groups testlaboratorium, er der udviklet en lang række vandbaserede lakker til interiør, hvor der findes forskelligt sortiment til træ, glas og trægulve.

Vandbaseret lak til eksteriør: Udvalget af vandbaseret lak til udendørs brug er kendetegnet ved, at have den perfekte kombination af langvarig skønhed samtidig med at være stærk og holdbar.

BIO vandbaseret: Produkterne fra ICA er oliefri, og der er stort fokus på, at CO₂-udslip reduceres, samt dét at skabe et sundt miljø for brugere af produkterne.

UV lakker; vand- og solventbaserede: ICA Group tilbyder et omfattende udvalg af UV lakker - både mat og med glans, åben og lukket pore, transparente og pigmenteret.

 

Polyurethan / Akryl / Vand / Solvent: ICA Group tilbyder et omfattende udvalg af polyurethan- og akryllakker - både mat og glans, åben og lukket pore, transparente og pigmenteret.

Polyester: I udvalget af polyester produkterne finders der transparente og pigmenterede paraffinerede lakker til basiscoats, såsom base- og topcoats, der kan poleres transparente, traditionelle eller styrenfrie polyester. Derudover inkluderer sortimentet også produkter med UV-tørring: transparente / pigmenteret, glans / mat basiscoats og topcoats.

Bejdse: Udvalget af vand- og solventbaserede bejdse er lige så ubegrænset som kreativiteten hos dem, der bruger dem, og er åben for enhver mulig kombination og effekter.

Brandhæmmende lak: ICA Groups Prometea-linje består af brandhæmmende lakker, der imødekommer brandforebyggelsesbestemmelserne i den europæiske standard UNI EN 13501. Sortimentet inkluderer transparente, hvide og pigmenterede lakker.