10. Apr 2019

Case: Nyt blanderum og mix-udstyr

Auma Autolakering ApS har fået Turbo Vision

Vores mangeårige gode kunde Auma Autolakering ApS har netop bygget et nyt blanderum og i den forbindelse har Scandinavia Paint Solution opsat nyt mix-udstyr.

Auma Autolakering har eksisteret siden 1946 og er beliggende i Frederikssund. De er specialister i lakering af lastbiler og tilbyder grundig og professionel lakering af alle typer lastbiler i hele Danmark.

Blanderum  mix-udstyr  

Sps  autolak

I forlængelse af opsætningen af det nye mix-udstyr er Auma Autolakering som en af de første i Danmark overgået til anvendelse af vores nye Nexa Autocolor Turbo Vision serie. Turbo Vision er resultatet af Nexa Autocolors fokus på kundebehov og deres løbende investering i forskning og innovation for at udvikle de løsninger, der overgår de nuværende standarder. Det er teknikere og farveeksperter, som har udviklet dette unikke lakeringssystem, der giver bedre løsninger og forbedrer lakeringsprocessen for erhvervskøretøjer.

Omdrejningspunktet for udviklingsarbejdet har været at skabe en unik farvestabilitet og det helt nye farvesystem markerer Nexa Autocolors overgang til et tonefarve-/bindemiddel-system. Med nem påføring og hurtigtørrende egenskaber giver Turbo Vision enestående slutresultater når det gælder ydelse, der sikrer enestående slutresultater og letter den daglige lakeringsproces.

Uanset om det drejer sig om nye opbygninger eller reparationer giver Turbo Vision optimal fleksibilitet på en række forskellige overflader og reparationsstørrelser. De nye produkter giver et førsteklasses resultat og meget stor farvestabilitet.

Opnå innovation, optimering og perfektion til lakering af erhvervskøretøjer med Turbo Vision

Se Turbo Vision brochuren

Turbo Vision Nexa Autocolor