16. Feb 2021

BESAT - Salgskonsulent i Jylland

Scandinavia Paint Solution søger en salgskonsulent, til at sælge PPG autolakker i Jylland.

Har du mod på nye udfordringer i autolak branchen? Brænder du for målrettet, opsøgende salg og kundepleje?

Scandinavia Paint Solution søger en salgskonsulent, der kan målrette salg i forhold til den enkelte kunde. Med reference til salgsdirektøren planlægger du salgsstrategier og kundebesøg, hvor dit ansvar bliver salg og rådgivning af kvalitetsprodukter indenfor PPG autolakker. Din kerneopgave bliver at udbygge samarbejdet med eksisterende og potentielle kunder i Jylland, hvor du plejer kunderelationerne og udvider kundeporteføljen via kundebesøg eller online-møder grundet Covid-19.

For at få succes i rollen som salgskonsulent, har du formentlig en baggrund indenfor branchen af autolak, blandet med en passion for salg og kundekontakt. Ligeledes har du lysten til at beskæftige dig med rådgivning af tekniske og komplekse produkter. Det er en fordel, hvis du har erfaring med salg fra en lignende stilling eller har skjulte salgsevner, som du har lyst til at udvikle.

Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag kommer til at foregå ude ved kunderne. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er således med til at afgøre din succes.

Du er kundernes samarbejdspartner, hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på at tilføre merværdi til kundernes forretning. Du indgår, som en del af vores salgsorganisation, hvilket betyder, at du vil få rig mulighed for sparring og eksperthjælp i det daglige arbejde. Dine salgsresultater opdateres jævnligt, så du hele tiden har mulighed for at følge udviklingen i dit salg.

Hvem er du?

Du er klar til en sælgerkarriere hos os, hvis du:

  • er energisk, struktureret og vedholdende
  • besidder en god portion købmandskab
  • er tillidsvækkende, hvilket gør dig i stand til at udvikle varige kunderelationer
  • har branche- og/eller salgserfaring, samt stor lyst til at gennemføre opsøgende salg med mange daglige kundebesøg.

Hvad tilbyder vi dig

En afvekslende og selvstændig hverdag i en professionel og vækstorienteret virksomhed. Et udfordrende job hvor din egen indsats vil være afgørende for din succes.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

  • en grundig introduktion og oplæring i vores produktsortiment
  • et godt bagland og et engageret team, som du dagligt kan sparre med
  • fast løn med provisionsordning og pension
  • firmabil, laptop og mobiltelefon.

Henvendelse bedes sendes til Henrik Bang, Salgsdirektør: hb@sps-dk.com.

Ansøgningsfrist: den 2. marts 2021.